Design Research Studio

Design Research Studio
Tom Dixon Sandwich at Harrods

Perfectly sandwiched next to the Tom Dixon concession in Harrods, this new café takes inspiration from classical London interiors. The 160m2 sandwich café takes inspiration from classical London club interiors using hues such as deep green, dark blue and rich burgundy. This new sandwich bar has been refashioned as an unusually chic and comfortable bolthole to complement the acres of retail within the world-renowned department store.

Design Research Studio
Tom Dixon Sandwich at Harrods

Tom Dixon Sandwich is furnished with the latest innovations in brass lighting and deeply upholstered club chairs, marble clad tables and pierced metal screens, all from the Tom Dixon collection and some previously unseen. The result is a gastronomic oasis next to the Tom Dixon furniture, lighting and accessories concession on the third floor.

Design Research Studio
About this project

Date: October 2014

Location: London

Client: Harrods

Design Research Studio
Design Research Studio